Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] Fizz czy Riven

sinet114

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam was bardzo serdecznie, mam nadzieje ze pomożecie mi sie zdecydować jakiego bohatera zakupić do zmagań w Lol'u. Wacham się między Fizzem a Riven . Wiem, że są to bohaterowie z innych bajek lubie grać na Midzie i topie na topa wiem ze Riven a na Mida Fizz Hellp me Please . Chyba , że ktoś ma inne propozycje jestem na nie otwarty

"Celem wojny nie jest umrzeć za ojczyzne, tylko sprawić by tamci skurwiele zgineli za swoją" G.C.Patton

sygnatura22.jpg

2HardStyle2

Opublikowano

Nie wliczając tego, że jedna jest AD a druga AP to są to postacie bardzo podobne, są mobilne, dobre w early mid, słabe w late.

Nie napisałeś czego oczekujesz do postaci i nie wiem co ci doradzić mi osobiście bardziej się spodobał fizz.

Opublikowano

Wiem ze Riven Dostała nerfa kolega mówił ze jest słaba , ostatnio jak była w rotacji grałem nia i mi sie spodobała tak samo fizz

"Celem wojny nie jest umrzeć za ojczyzne, tylko sprawić by tamci skurwiele zgineli za swoją" G.C.Patton

sygnatura22.jpg

2HardStyle2

Opublikowano

Hmmm.. masz trudny wybor mam te postacie i sa oby dwie dobre duzo jeszcze zalezy czy lubisz grac na 5v5 czy 3v3

jak 5v5 to oczywiscie fizz duzo +

op burst

haras

niszczy tf

co do riven tez dobra lecz lepsza na mapie 3v3

wytrzymala

spore dmg

stun

aoe dmg

P.S wybral bym fizza

pozdro ;)

DAJ LIKE NIE ZALUJ ;)

Opublikowano

Wiem ze Riven Dostała nerfa kolega mówił ze jest słaba , ostatnio jak była w rotacji grałem nia i mi sie spodobała tak samo fizz

To chyba nią nie grał, ma prawie największy dmg w early i ten pasyw robi swoje. Raz niestety musiałem grać solo bota, zgarnąłem 2 kille, a potem już mogłem spokojnie farmić bo jak podchodzili to dostawali serie na twarz, a potem dobitka jak nie cofnęli.

Riven :

+ stun

+ mobilna

+ duży dmg w early

+ dash

+ nie ma many

+ ult do dobijania + zwiększa nam AD

Fizz też dobry wybór, praktycznie nie da się go zgankować.

Opublikowano

Nie wliczając tego, że jedna jest AD a druga AP to są to postacie bardzo podobne, są mobilne, dobre w early mid, słabe w late.

Nie napisałeś czego oczekujesz do postaci i nie wiem co ci doradzić mi osobiście bardziej się spodobał fizz.

Człowieku... Co ty w tym dziale robisz? Dlaczego wprowadzasz ludzi w błąd?

Dawno się tak nie uśmiałem. Fizz mały dmg w late? rly?!

Jedna z mocniejszych postaci w late, która bierze adc na samo Q i ty mówisz że jest słaba?

@TOPIc

polecam Fizia mizia

Przekozacki ult

op burst

cieżko go zgankować

mini ignite

łatwy escape

doskok

bardzo mobilny

carriuje większość gier

-na początku trochę manożerny - trzeba umieć kontrolować mane

//gif w sygnie

F.

RZAL :<

Do u wanna fight with me?

Opublikowano

Fizz ap , Riven- Ad

Ja bym Ci bardziej polecał Fizza, ponieważ posiada duży dmg, slowa ( z ulti), Bardziej trzeba kombinować przy używaniu skilli

Opublikowano

Nie zgodze się, że fizz jest słaby w late, wręcz przeciwnie.Wczoraj na rankedzie miałem taką systuacje, że nasz Fizz z 200hp zniszczył eza z full hp - wystarczyło berło i ulti.Polecam Ci go, postać dość szybko Ci się nie znudzi;.

tumblr_mliq1do7g51rdwlr8o1_400.gif

Opublikowano

@UP sam jesteś trudny xDD

Fizz combo q+w bijesz go chwile z hitów przy włączonym w , potem znowu q i ult i koleś pada jak nie chcesz żeby cie bił to włączasz e

+slow z ulta

+free flash + nieśmiertelność

+op na mida

+op ult w TF'ach łatwo quadre/pente wyłapać

+op w early i late game

„Can you feel it?

Your future, torn away.

There is no escape, only oblivion.”

Opublikowano

Fizz i Riven zajebiste postacie, ale mimo wszystko trzeba wybrać, fizza:

Dobry escape

Aoe ult

CC (ulti)

Dobry harras

Dobry przez wszystkie fazy gry.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...